نوروسافاری| تولد نورونهای جدید در هیپوکمپ منجر به فراموشی میشود. تا سن ۳-۴ سالگی بچه انسان قادر به حفظ طولانی مدت خاطرات نیست.
به گزارش نوروسافاری، تحقیقی که انجام شده است نشان میدهد این مساله می تواند به علت زایش نورونهای جدید در ناحیهای از هیپوکمپ به نام شکنج دندانهای باشد.
زایش نورونها در این ناحیه از مغز تا ۳-۴ سالگی بسیار بیشتر است ولی در بزرگسالی هم ادامه مییابد.
در این تحقیق محققین نشان دادهاند که متوقف کردن زایش نورونی با استفاده از روشهای ژنتیکی یا دارویی میتواند جلوی فراموشی را در موشهای نوجوان بگیرد.
همچنین افزایش زایش این نورونها با استفاده از دارو یا ورزش در موشهای بالغ منجر به افزایش فراموشی میشود.
ظاهراً تولید این نورونها و قرار گرفتنشان در داخل شبکه عصبی که قبلا اطلاعاتی در آن ثبت شده است، منجر به اختلال در بازیابی مجدد این اطلاعات میشود.
با توجه به تحقیقاتی که قبلا درباره اثرات ورزش بر حافظه انجام شده بود می توان به این جمع بندی رسید که ورزش کردن یادگیریهای جدید را تسهیل کرده ولی منجر به فراموش کردن برخی از خاطرات قبلی می شود.
این تحقیق در ژورنال ساینس گزارش شده است:
Hippocampal Neurogenesis Regulates Forgetting During Adulthood and Infancy
سلام من نتونستم مقاله full text رو بگیرم.کسی متن کامل مقاله رو داره؟
در هر صورت خیلی جالب بود.شاید یکی از مسیرهایی که باعث میشه ورزش به عنوان یه روش کمک درمان برای اعتیاد بکار بره همینه.(ورزش عامل نوروژنز و اعتیاد های جک حافظه)
Salam
baleh emkan dareh, baratoun upload kardam:
http://www.neurosafari.com/wp-content/uploads/2015/01/10740625_10205631309006914_1150125317_n.pdf
متاسفانه ما هم در رنجیم از لاعلاجی این نوع مریضی
متشکرم دکتر صفری!
استفاده کردم
mamnon Dr.besiar jaleb bood
سلام وقت بخیر من خیلی علاقه مند هستم که از روش اپتوژنتیک برای کار تحقیقاتیم استفاده کنم ولی اصلا نمیتونم با اساتید مربوطه ارتباط برقرار کنم ببینم کسی به من در این امر بهم کمک میکنه یا نه ،البته من دانشجوی دکتری تربیت بدنی هستم و احساس میکنم اپتوژنتیک تو بحث یادگیری و کنترل خیلی میتونن کمک کنه ،شما میتونید من رو در این مورد راهنمایی کنید؟
سلام. بله میتونید در دوره های ما شرکت بفرمایید. همه راهنماییهای لازم انجام خواهد شد.